Lín po cikánsku
02.04.2009 | ryba: lin | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1 kg lína, 1/2 dcl oleje, 100 g cibule, 2 stroužky česneku, 100 g vařeného vepřového bůčku, půl lžičky soli, půl lžičky mleté papriky, lžička hladké mouky, 150 g sterilovaného leča, 150 g strilovaných kapií
popis přípravy:
Na oleji zpěníme nastrouhanou cibuli, utřený česnek a drobně nakrájený bůček. Přidáme podélně rozpůleného lína zaprášeného moukou, solí a paprikou. Pečeme 15 minut a pak přimícháme lečo, rozkrájené kapie a prohřejeme.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Vykostěná zlatá rybka
Chytí rybář zlatou rybku a rybka povídá:
"Když mě pustíš, tak ti splním tři přání."
Rybář odpoví: "Ja mám jen jedno. Abys neměla kosti."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



