Lín po vídeňsku
02.04.2009 | ryba: lin | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce lína, 40 g slaniny, 4 sardelové řezy, 2 dcl přírodního červeného vína, 40 g másla, sůl
popis přípravy:
Porce střídavě prokládáme slaninou a sardelkou, jen mírně solíme, upravíme do zapékací misky, poklademe vločkami másla a v mírně předehřáté troubě zvolna pečeme do měkka. Při pečení proléváme rybu vypečenou šťávou. Podáváme s maštěnými vařenými brambory nebo dušenou rýží.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blondýna a akvárium
Víte, co vám odpoví blondýnka, když se jí zeptáte, proč rybičkám v akváriu nevyměnila vodu? "Vždyť ji ještě nevypily."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz