Lín s petrželí
02.04.2009 | ryba: lin | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Lín, cibule, petržel, sůl, pepř, nové koření, jíška, zelená petržel
popis přípravy:
Lína rozkrájíme na menší dílky, vložíme do kastrolu s máslem a krájenou cibulkou, petrželí, několika zrnky pepře a nového koření osolíme. Rybu podlijeme vodou a prudce vaříme. Měkkou rybu vyndáme na mísu, do omáčky přidáme trochu jíšky a sekané zelené petržele a povařenou omáčku procedíme na maso. Jako přílohu podáváme brambory.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a krokodýl
Vykoukne krokodýl z vody na rybáře a ptá se: "Berou, berou?" "Kdepak, ani ťuk..." "Tak se na ně vykašli a pojď se vykoupat."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



