Pečený lín
02.04.2009 | ryba: lin | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Větší lín, sůl, citrón, máslo, zelená petržel
popis přípravy:
Lína osolíme, na hřbetě nařízneme a do otvorů vsuneme plátky citrónu. Rybu pečeme na rozpáleném másle, při pečení podlijeme trochou vody a během celého pečení opakovaně rybu poléváme. Pečeme asi půl hodiny. Potom lína položíme na předehřátou mísu, zdobíme citrónem a zelenou petrželí a přelijeme šťávou. Přílohou jsou opečené brambory.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Jak cikán chytil zlatou rybku
Jde takhle cikán chytat ryby. Už jich má skoro plnej kýbl a najednou vytáhne zlatou rybku. Rybka: když mě pustíš, splním ti tři přání... Cikán chvíli přemýšlí a pak povídá: chci bejt bílej, chci bejt v balíku a chci, aby se na mě ženský lepily. A na to rybka: čáry máry muří nožka, ať je z tebe always vložka.
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz