Vařený lín
02.04.2009 | ryba: lin | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1/2 kg celých línů, ocet, cibule, pepř, bobkový list, sůl, citrón, máslo
popis přípravy:
Ocet, cibuli, sůl a koření přivedeme do varu, vložíme asi půlkilové celé líny. Vaříme 5 až 10 minut, podle velikosti. Uvařené líny vyjmeme na mísu a zdobíme citrónem.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Děda a prut
Děda si v rybářských potřebách prohlíží prut. A když se skloní, tak si pšoukne. Zrudne a otočí se k prodavači, který říká: "To nic není dědo. Až vám řeknu cenu toho prutu, tak to bude ještě horší!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz