Salát ze pstruhů
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
600 g pstruhů, 50 g másla, 150 g žampiónů, 150 g rajčat, 150 g čerstvých okurek, 150 g jogurtu, půl lžičky pepře, špetka estragonu, 4 salátové listy, natvrdo vařené vejce, sůl
popis přípravy:
Pstruha osolíme, upečeme na másle, vykostíme a nakrájíme. Ve výpeku dusíme nakrájené žampióny a k rybě je přidáme spolu s nakrájenými rajčaty a okurkami. Vše zalijeme osoleným a okořeněným jogurtem. Podáváme na salátových listech s šestinkami vařeného vajíčka.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a tonoucí
Rybář sedí na břehu řeky u svých prutů. Zaslechne volání o pomoc, skočí do vody a zachraní tonoucího. Když se muž probral z mdloby, dojatě zachránci děkuje. - Nechte toho, přeruší jej netrpělivě rybář, a raději mi řekněte, jestli tam dole jsou vůbec nějaké ryby!
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz