Irácký pstruh na roštu
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, 50 g hrubé mouky, 1/4 lžičky mletého pepře a muškátového oříšku, lžička soli, lžíce oleje, 150 g másla, 3 lžíce lískových oříšků, lžička citrónové šťávy, lžíce petrželové a lžíce celerové natě
popis přípravy:
Ryby obalíme v mouce s pepřem a solí. Grilovací mřížku potřeme olejem a ryby na ní za občasného potírání máslem grilujeme 5 minut po každé straně. Na zbylém másle upražíme do růžova nastrouhané oříšky, přidáme citrónovou šťávu, muškátový oříšek, drobně nakrájené natě a 3 minuty podusíme. Pak vše nasypeme na pstruhy, ozdobíme máslem a teplé podáváme.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Zlatá rybka versus kouzelný dědeček
Vyloví rybář zlatou rybku a rybka říká:
"Pusť mě, splním ti tři přání."
A rybář na to:
"To máš smůlu, já jsem kouzelný dědeček."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz