Benátští pstruzi
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
2 pstruzi, 100 g másla, 20 g hladké mouky, 2,5 dcl rybího vývaru, 100 g mraženého špenátového protlaku, sůl, půl lžičky pepře
popis přípravy:
Z poloviny másla a celého množství mouky připravíme světlou jíšku, rozředíme ji studeným vývarem, povaříme se špenátovým protlakem, osolíme, opepříme. Do omáčky vložíme rozpůlené pstruhy a 10 minut dusíme. Na talíři každou porci přimastíme kouskem čerstvého másla.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Zlatá rybka versus kouzelný dědeček
Vyloví rybář zlatou rybku a rybka říká:
"Pusť mě, splním ti tři přání."
A rybář na to:
"To máš smůlu, já jsem kouzelný dědeček."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz