Pstruzi nadívaní švestkami
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, 200 g sušených švestek, 100 g cibule, 30 g petrželové natě, 2 dcl oleje, 2 dcl červeného vína, 2 žloutky, 2 lžíce citrónové šťávy, sůl
popis přípravy:
Švestky necháme v páře asi 10 minut změknout, pak je vypeckujeme, naplníme jimi zevnitř osolené pstruhy a zašijeme je. Nastrouháme cibuli, nať usekáme a obojí rozestřeme do olejem vymaštěného pekáčku. Také ryby smočíme v oleji a položíme je na cibuli a za občasného podlití vínem upečeme. Pak pstruhy vyndáme, výpek rozmixujeme se syrovými žloutky a citrónovou šťávou a nalejeme na pstruhy.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Zhulená zlatá rybka
Rybář jde lovit ryby. Nahodí a čeká. Chytí zlatou rybku a ta mu říká: "Rybáři, jestli mě pustíš zpátky do vody,splním ti tři přání!" Rybář si řekne tak JO a pustí ji. 1.přání:"No, tak já...já sem ještě nikdy nehulil tak bych to chtěl zkusit..." rybka oběma ubalí a zahulej si spolu. 2.přání: "Ty jo to bylo super, já bych si ještě zahulil.." Tak si spolu zahulej po druhý.. 3.přání: "A tak, tak já bych se ještě zahulil" Tak si spolu zahulej po třetí a rybář odejde. Přijde druhý den a rybka na něj už z dálky volá: " Hej rybáři nenahazuj už mám ubalíno!!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



