Pstruzi nadívaní švestkami
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, 200 g sušených švestek, 100 g cibule, 30 g petrželové natě, 2 dcl oleje, 2 dcl červeného vína, 2 žloutky, 2 lžíce citrónové šťávy, sůl
popis přípravy:
Švestky necháme v páře asi 10 minut změknout, pak je vypeckujeme, naplníme jimi zevnitř osolené pstruhy a zašijeme je. Nastrouháme cibuli, nať usekáme a obojí rozestřeme do olejem vymaštěného pekáčku. Také ryby smočíme v oleji a položíme je na cibuli a za občasného podlití vínem upečeme. Pak pstruhy vyndáme, výpek rozmixujeme se syrovými žloutky a citrónovou šťávou a nalejeme na pstruhy.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Děda a prut
Děda si v rybářských potřebách prohlíží prut. A když se skloní, tak si pšoukne. Zrudne a otočí se k prodavači, který říká: "To nic není dědo. Až vám řeknu cenu toho prutu, tak to bude ještě horší!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz