Pstruzi s hrozinkovou omáčkou
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, 1 dcl oleje, 200 g cibule, 4 stroužky česneku, pepř, tymián, bobkový list, 2 dcl bílého vína, 2 dcl vody, 100 g hrozinek, petrželka, sůl
popis přípravy:
Na oleji zpěníme nastrouhanou cibuli, přidáme utřený česnek, tymián, bobkový list, osolené a opepřené pstruhy, podlijeme vínem a 15 minut dusíme. Pak ryby vyjmeme a zalijeme omáčkou připravenou z výpeku rozředěného vodou, který jsme 5 minut povařili s hrozinkami.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Zhulená zlatá rybka
Rybář jde lovit ryby. Nahodí a čeká. Chytí zlatou rybku a ta mu říká: "Rybáři, jestli mě pustíš zpátky do vody,splním ti tři přání!" Rybář si řekne tak JO a pustí ji. 1.přání:"No, tak já...já sem ještě nikdy nehulil tak bych to chtěl zkusit..." rybka oběma ubalí a zahulej si spolu. 2.přání: "Ty jo to bylo super, já bych si ještě zahulil.." Tak si spolu zahulej po druhý.. 3.přání: "A tak, tak já bych se ještě zahulil" Tak si spolu zahulej po třetí a rybář odejde. Přijde druhý den a rybka na něj už z dálky volá: " Hej rybáři nenahazuj už mám ubalíno!!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz