Pstruzi s hrozinkovou omáčkou
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, 1 dcl oleje, 200 g cibule, 4 stroužky česneku, pepř, tymián, bobkový list, 2 dcl bílého vína, 2 dcl vody, 100 g hrozinek, petrželka, sůl
popis přípravy:
Na oleji zpěníme nastrouhanou cibuli, přidáme utřený česnek, tymián, bobkový list, osolené a opepřené pstruhy, podlijeme vínem a 15 minut dusíme. Pak ryby vyjmeme a zalijeme omáčkou připravenou z výpeku rozředěného vodou, který jsme 5 minut povařili s hrozinkami.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a blondýna
Sedí rybář u vody a má na hlavě cihlu.Jde kolem blondýna a ptá se proč ta cihla na hlavě. Rybář jí odpoví: když mě podržíš tak Ti to povím. Blondýna se urazí a odejde. Po chvíli se vrátí, rybářovi podrží a hned se ptá proč ta cihla? rybář povídá: od rána jsem nevytáhl z vody ani čudlu, ale na tu cihlu jsi už třetí.
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz