Česnekoví pstruzi
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, sůl, lžíce citrónové šťávy, lžička pepře, 50 g hladké mouky, 1,5 dcl oleje, 50 g cibule, 2 stroužky česneku, 2 žloutky
popis přípravy:
Pstruhy pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, necháme hodinu odležet. Pak je opepříme, obalíme v mouce a na oleji do červena usmažíme. Usmažené pstruhy potřeme kašičkou z nastrouhané cibule, třeného česneku, soli a žloutků. Podáváme teplé.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blbá ryba
"Tati co je to kamzík?" "Taková blbá ryba!" "Ale tady píšou že skáče po skalách." "No, vidíš jak je ta ryba blbá."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz