Česnekoví pstruzi
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, sůl, lžíce citrónové šťávy, lžička pepře, 50 g hladké mouky, 1,5 dcl oleje, 50 g cibule, 2 stroužky česneku, 2 žloutky
popis přípravy:
Pstruhy pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, necháme hodinu odležet. Pak je opepříme, obalíme v mouce a na oleji do červena usmažíme. Usmažené pstruhy potřeme kašičkou z nastrouhané cibule, třeného česneku, soli a žloutků. Podáváme teplé.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Policajt na rybách
Rozhodne se policajt, ze si ulovi nějakou rybu. Vyseká díru do ledu, nahodí a čeká, když v tom uslyší: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy o pár metrů dál, vyseká novou díru do ledu a čeká, ale zase se ozve: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy opět o kus dál, zase vyseká díru do ledu a čeká a zase se ozve:"Tady nic nechytíš..." Policajt se naštve a rozlobeně zakřičí: "Kdo mi to tu pořád říká???"............"To jsem já, správce zimního stadiónu."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz