Česnekoví pstruzi
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, sůl, lžíce citrónové šťávy, lžička pepře, 50 g hladké mouky, 1,5 dcl oleje, 50 g cibule, 2 stroužky česneku, 2 žloutky
popis přípravy:
Pstruhy pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, necháme hodinu odležet. Pak je opepříme, obalíme v mouce a na oleji do červena usmažíme. Usmažené pstruhy potřeme kašičkou z nastrouhané cibule, třeného česneku, soli a žloutků. Podáváme teplé.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a blondýna
Sedí rybář u vody a má na hlavě cihlu.Jde kolem blondýna a ptá se proč ta cihla na hlavě. Rybář jí odpoví: když mě podržíš tak Ti to povím. Blondýna se urazí a odejde. Po chvíli se vrátí, rybářovi podrží a hned se ptá proč ta cihla? rybář povídá: od rána jsem nevytáhl z vody ani čudlu, ale na tu cihlu jsi už třetí.
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz



