Pstruží salát
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
300 g pečeného pstružího masa, 300 g sterilovaného chřestu, 300 g kompotovaného ananasu, 150 g majonézy, 150 g šlehačky, sůl
popis přípravy:
Pstruží maso bez kůže a kostí, chřest a ananas nakrájíme na malé kousky, šlehačku rozmixujeme s majonézou, dosolíme a vše promícháme.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Vykostěná zlatá rybka
Chytí rybář zlatou rybku a rybka povídá:
"Když mě pustíš, tak ti splním tři přání."
Rybář odpoví: "Ja mám jen jedno. Abys neměla kosti."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz