Pstruzi s bedrníkem
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, 1 dcl oleje, sůl, 50 g másla, 2 dcl kyselé smetany, lžíce citrónové šťávy, bedrníková nať podle chuti
popis přípravy:
Pstruhy opečeme na oleji, přendáme na talíř, do výpeku přidáme máslo, smetanu, citrónovou šťávu, přisolíme. Omáčku nevaříme, pouze prohřejeme, nalijeme na pstruhy a posypeme nadrobno pokrájenou bedrníkovou natí.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blbá ryba
"Tati co je to kamzík?" "Taková blbá ryba!" "Ale tady píšou že skáče po skalách." "No, vidíš jak je ta ryba blbá."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz