Plnění pstruzi v alobalu
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, 50 g celerové natě, 50 g petrželové natě, lžíce kopru, 2 stroužky česneku, 100 g másla, 2 lžíce oleje, pepř, sůl
popis přípravy:
Pstruhy zevnitř vymažeme česnekem utřeným se solí. Celerovou a petrželovou nať umeleme, smícháme s máslem, směsí pstruhy naplníme a bílou nití zašijeme. Potřeme olejem, osolíme, posypeme nakrájeným koprem a zabalíme každého zvlášť do alobalu. Pečeme 25 minut při 200 stupních.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šeredné počasí
Jeden vášnivý rybář tráví u vody každý víkend od časného rána až do noci, a to v každém počasí. Jedno ráno odejde k vodě jako vždy, ale počasí je tak hrozné, že to brzo zabalí a jde domů. Je ještě brzo ráno, a tak se znovu svlékne a vleze si do postele k probouzející se ženě. "Miláčku, dnes tam je opravdu šeredné počasí." "No vidíš, a ten můj blbec šel na ryby."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz