Stupavští pstruzi
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, 10 stroužků česneku, 1 dcl oleje, 50 g másla, lžíce hladké mouky, 1/2 dcl černého piva, drcený kmín, sůl
popis přípravy:
Pstruhy osolíme, lehce zaprášíme moukou a po obou stranách opékáme na oleji. Ve zbylém omastku opečeme rozetřený česnek, přelijeme horké pivo, povaříme a osolíme. Touto omáčkou pstruhy potřeme a podáváme s vařenými brambory pokapanými máslem nebo smaženými hranolky.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rozhovor
Baví se tři rybáři o tom, kdo co chytil. Prvni: "Já chytil tříkilového kapra." Druhý: "Pchee, já pětikilovou štiku." Tretí: "Hoši, to nic není, já chytil desetikilového sumce." A první říká: "Že já debil vždycky začínám první."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz