Dušený pstruh v zelenině
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
3 pstruzi, 100 g másla, 150 g kořenové zeleniny, 50 g cibule, 50 g kečupu, citrón, 1 dcl červeného vína, sůl, pepř, cukr, hladká mouka
popis přípravy:
Pstruhy osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na másle, porce vyndáme a do zbytku másla přidáme kečup, povařenou na nudličky nakrájenou zeleninu, citrónovou šťávu, cibuli, víno, osolíme, trochu osladíme a krátce podusíme. Touto omáčkou rybu zalijeme a krátce podusíme. Podáváme s pečivem nebo vařenými brambory.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Zhulená zlatá rybka
Rybář jde lovit ryby. Nahodí a čeká. Chytí zlatou rybku a ta mu říká: "Rybáři, jestli mě pustíš zpátky do vody,splním ti tři přání!" Rybář si řekne tak JO a pustí ji. 1.přání:"No, tak já...já sem ještě nikdy nehulil tak bych to chtěl zkusit..." rybka oběma ubalí a zahulej si spolu. 2.přání: "Ty jo to bylo super, já bych si ještě zahulil.." Tak si spolu zahulej po druhý.. 3.přání: "A tak, tak já bych se ještě zahulil" Tak si spolu zahulej po třetí a rybář odejde. Přijde druhý den a rybka na něj už z dálky volá: " Hej rybáři nenahazuj už mám ubalíno!!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz