Pstruh vařený s bylinkovým máslem
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
3/4 kg čerstvých pstruhů, 100 g másla, půlka malé cibule, stroužek česneku, 10 kaparů, okurka, citrón, sůl, petrželka
popis přípravy:
Všechny suroviny usekáme na jemnou kašičku, rozetřeme ji s máslem, zakapeme citrónem. Touto směsí potřeme pstruhy, každou rybu zabalíme do alobalu, vložíme do pánve a podlijeme asi půl litrem vody, přiklopíme pokličkou a vaříme zhruba 30 minut. Přílohou jsou vařené brambory.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a krokodýl
Vykoukne krokodýl z vody na rybáře a ptá se: "Berou, berou?" "Kdepak, ani ťuk..." "Tak se na ně vykašli a pojď se vykoupat."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz