Pikantní grilovaný pstruh
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
2 pstruzi, cibule, zelená petržel, mletý pepř, olej, citrón, sůl
popis přípravy:
Pstruhy na povrchu i zevnitř osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Cibuli s petrželí usekáme téměř na kašičku, pstruhy potřeme olejem a cibulovou směsí. Grilujeme po obou stranách 5 minut. Podáváme s vařenými brambory.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a tonoucí
Rybář sedí na břehu řeky u svých prutů. Zaslechne volání o pomoc, skočí do vody a zachraní tonoucího. Když se muž probral z mdloby, dojatě zachránci děkuje. - Nechte toho, přeruší jej netrpělivě rybář, a raději mi řekněte, jestli tam dole jsou vůbec nějaké ryby!
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz