Pstruh s křenovou majonézou
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
2 pstruzi, 2 lžíce tuku, hladká mouka, na křenovou majonézu : 50 g majolky, 2 lžíce navinulé smetany, lžička nastrouhaného křenu, citrónová šťáva, sůl
popis přípravy:
Pstruhy osušíme, osolíme a posypeme po obou stranách hladkou moukou. Na rozpáleném oleji pak ryby opečeme po 5 minutách po obou stranách. Na talíři polijem pstruhy křenovou majonézou. Podáváme s vařenými brambory. Příprava majonézy : majolku rozkvedláme s rozmíchanou smetanou, osolíme, ochutíme citrónovou šťávou a nakonec vmícháme nastrouhaný křen.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Děda a prut
Děda si v rybářských potřebách prohlíží prut. A když se skloní, tak si pšoukne. Zrudne a otočí se k prodavači, který říká: "To nic není dědo. Až vám řeknu cenu toho prutu, tak to bude ještě horší!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz