Pstruzi s petrželovou omáčkou
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
3 pstruzi, 3 žloutky, zelená jemně sekaná petržel, olej, citrón, sůl, nové koření, kořenová zelenina
popis přípravy:
Nejprve připravíme odvar. Nakrájenou kořenovou zeleninu, nové koření, citrónou šťávu a sůl svaříme v 1 litru vody. Odvar ponecháme na mírném ohni a vložíme pstruhy i s hlavou a zvolna vaříme asi 15 minut. Omáčka : natvrdo uvařené žloutky rozetřeme a smícháme s citrónou šťávou, pepřem a drobně nasekanou kořenovou zeleninou. Za stálého míchání přikapáváme olej. Pstruhy podáváme s brambory a zalijeme omáčkou.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Zhulená zlatá rybka
Rybář jde lovit ryby. Nahodí a čeká. Chytí zlatou rybku a ta mu říká: "Rybáři, jestli mě pustíš zpátky do vody,splním ti tři přání!" Rybář si řekne tak JO a pustí ji. 1.přání:"No, tak já...já sem ještě nikdy nehulil tak bych to chtěl zkusit..." rybka oběma ubalí a zahulej si spolu. 2.přání: "Ty jo to bylo super, já bych si ještě zahulil.." Tak si spolu zahulej po druhý.. 3.přání: "A tak, tak já bych se ještě zahulil" Tak si spolu zahulej po třetí a rybář odejde. Přijde druhý den a rybka na něj už z dálky volá: " Hej rybáři nenahazuj už mám ubalíno!!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz