Pstruzi na víně
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, cibule, pórek, celer, bobkový list, pepř, 1/8 bílého vína, 1/8 l rumu, zelená petržel, sůl
popis přípravy:
Pstruhy naložíme do hliněné nádoby, zalijeme vínem, rumem, přidáme drobně nakrájenou zeleninu, koření a necháme asi 6 hodin odležet. Pak vše ve stejné nádobě mírně povaříme. Podáváme horké sypané zelenou petrželkou. Přílohou může být chléb.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rozhovor
Baví se tři rybáři o tom, kdo co chytil. Prvni: "Já chytil tříkilového kapra." Druhý: "Pchee, já pětikilovou štiku." Tretí: "Hoši, to nic není, já chytil desetikilového sumce." A první říká: "Že já debil vždycky začínám první."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz