Tatarské štičí krokety
02.04.2009 | ryba: stika | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
3/4 kg štiky, 1/4 kg skopového masa, lžíce krupice, 2 stroužky česneku, sůl, olej
popis přípravy:
Vykoštěnou a staženou štiku spolu se skopovým masem umeleme, osolíme, promícháme s krupicí a s utřeným česnekem a ze směsi vyválíme válečky, které do červena osmažíme na oleji.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Děda a prut
Děda si v rybářských potřebách prohlíží prut. A když se skloní, tak si pšoukne. Zrudne a otočí se k prodavači, který říká: "To nic není dědo. Až vám řeknu cenu toho prutu, tak to bude ještě horší!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz