Štičí sekaná
02.04.2009 | ryba: stika | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
800 g štiky, 200 g měkkého tvarohu, 2 vejce, 4 lžíce krupice, 2 lžíce sladké smetany, sůl, 5 natvrdo vařených vajec, máslo, strouhanka
popis přípravy:
Štičí maso lehce v páře podusíme, zbavíme kůže a kostí, umeleme, přidáme tvaroh, vejce, sůl, krupici a dobře promícháme. Vypracujeme šišku, naplníme ji vařenými vejci, vložíme na pergamenový papír, vydatně potřeme máslem, obalíme ve strouhance a pečeme za občasného postříkání horkou vodou.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz