Štika v bílé omáčce
02.04.2009 | ryba: stika | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Štika, sůl, kořenová zelenina, 3 lžíce světlé máslové jíšky, mletý pepř, mleté nové koření, petrželka, 1/4 l kyselé smetany
popis přípravy:
Štiku nakrájíme na porce, vložíme je asi na 5 minut do horké osolené vody a necháme okapat. V litru vody uvaříme jemně krájenou zeleninu, propasírujeme ji zpět do vývaru, zahustíme jíškou, okořeníme a v této omáčce štiku uvaříme. Nakonec omáčku zjemníme kyselou smetanou a ochutíme jemně sekanou petrželkou. Podáváme s makaróny.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blondýna a akvárium
Víte, co vám odpoví blondýnka, když se jí zeptáte, proč rybičkám v akváriu nevyměnila vodu? "Vždyť ji ještě nevypily."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz