Štika po kláštersku
02.04.2009 | ryba: stika | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Štika, sůl, olej, hladká mouka, 150 ml octa, bobkový list, několik zrnek nového koření, 3 stroužky česneku
popis přípravy:
Štiku nakrájíme na kousky, mírně osolíme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Ocet svaříme s bobkovým listem a novým kořením, pak jej vlijeme do dřevěné nádoby jejíž stěny jsme potřeli česnekem. Když zálivka ochladne nalijeme ji na opečenou rybu. Po 24 hodinách podáváme s chlebem.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Dvě žížaly
Potkají se dvě žížaly a jedna povídá: "Hele, kde máš starýho?" "Ale, kluci ho vytáhli na ryby..."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz