Vařená štika
02.04.2009 | ryba: stika | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce štiky, 1/4 l bílého vína, 20 g másla, celý pepř, sůl
popis přípravy:
Porce štiky osolíme. Do půl litru vody dáme koření, citrón nakrájený na kolečka, víno, několik minut povaříme a vložíme porce ryby. Potom zmírníme příkon tepla a zvolna vaříme 3 až 5 minut. Stáhneme z plotny a necháme štiku ještě čtvrt hodiny v horké vodě. Podáváme polité rozpuštěným máslem, ozdobené kolečky citronu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Zhulená zlatá rybka
Rybář jde lovit ryby. Nahodí a čeká. Chytí zlatou rybku a ta mu říká: "Rybáři, jestli mě pustíš zpátky do vody,splním ti tři přání!" Rybář si řekne tak JO a pustí ji. 1.přání:"No, tak já...já sem ještě nikdy nehulil tak bych to chtěl zkusit..." rybka oběma ubalí a zahulej si spolu. 2.přání: "Ty jo to bylo super, já bych si ještě zahulil.." Tak si spolu zahulej po druhý.. 3.přání: "A tak, tak já bych se ještě zahulil" Tak si spolu zahulej po třetí a rybář odejde. Přijde druhý den a rybka na něj už z dálky volá: " Hej rybáři nenahazuj už mám ubalíno!!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz