Kapr s rajčatovým protlakem
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce kapra, sůl, 1 dcl oleje, lžíce másla, 80 g cibule, 40 g rajčatového protlaku, 2 stroužky česneku, pepř, 1/2 dcl bílého vína, petrželová nať
popis přípravy:
Osušené porce kapra osolíme a lehce opečeme na oleji. Vyndáme ho, ve výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, rybu na ni vrátíme, pokryjeme rajčatovým protlakem, utřeným česnekem promíchaným s máslem, opepříme, mírně podlijeme a pod pokličkou krátce dusíme. Dopékáme s vínem a jemně sekanou petrželovou natí.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blondýna a akvárium
Víte, co vám odpoví blondýnka, když se jí zeptáte, proč rybičkám v akváriu nevyměnila vodu? "Vždyť ji ještě nevypily."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz