Kapr na smetaně
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce kapra, 100 g másla, 100 g rajčat, 100 g žampiónů, pepř, 1 dcl bílého vína, 1 dcl smetany, mletá paprika, sůl, lžíce hladké mouky
popis přípravy:
Porce kapra osolíme, zaprášíme moukou, paprikou a pepřem a prudce opečeme na másle. Vyndáme na talíř, do omastku dáme pokrájené žampióny, rajčata bez měkkých vnitřků a cibuli a vše krátce opražíme, podlijeme a dusíme asi 15 minut, pak zalijeme smetanou, necháme přejít varem a podáváme.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rozhovor
Baví se tři rybáři o tom, kdo co chytil. Prvni: "Já chytil tříkilového kapra." Druhý: "Pchee, já pětikilovou štiku." Tretí: "Hoši, to nic není, já chytil desetikilového sumce." A první říká: "Že já debil vždycky začínám první."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz