Kapr s medovým aspikem
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
800 g kapra, po 50 g mrkve, petržele a cibule, 1 červená paprika, citrón, 2 vejce, 2 nakládané kapie, lžíce octa, lžíce medu, 3 dcl vývaru, 15 g želatiny, sůl
popis přípravy:
Ve větším množství osolené vody dusíme kapra s nakrájenou mrkví, petrželí, cibulí a paprikou. Pak porce uložíme na mísu, obložíme kolečky citrónu, vařených vajec a kapií. Vývar z dušení procedíme, vmícháme želatinu, ochutíme octem, medem, osolíme a vlažným roztokem vše zalijeme. V chladu necháme ztuhnout.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz