Kapr s medovým aspikem
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
800 g kapra, po 50 g mrkve, petržele a cibule, 1 červená paprika, citrón, 2 vejce, 2 nakládané kapie, lžíce octa, lžíce medu, 3 dcl vývaru, 15 g želatiny, sůl
popis přípravy:
Ve větším množství osolené vody dusíme kapra s nakrájenou mrkví, petrželí, cibulí a paprikou. Pak porce uložíme na mísu, obložíme kolečky citrónu, vařených vajec a kapií. Vývar z dušení procedíme, vmícháme želatinu, ochutíme octem, medem, osolíme a vlažným roztokem vše zalijeme. V chladu necháme ztuhnout.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Policajt na rybách
Rozhodne se policajt, ze si ulovi nějakou rybu. Vyseká díru do ledu, nahodí a čeká, když v tom uslyší: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy o pár metrů dál, vyseká novou díru do ledu a čeká, ale zase se ozve: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy opět o kus dál, zase vyseká díru do ledu a čeká a zase se ozve:"Tady nic nechytíš..." Policajt se naštve a rozlobeně zakřičí: "Kdo mi to tu pořád říká???"............"To jsem já, správce zimního stadiónu."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz