Indonézský kapr kořeněný
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
800 g kapra, 1 dcl oleje, lžička pálivé papriky, lžička mletého kmínu, půl lžičky kurkumy, lžíce vody, 6 stroužků česneku, lžička zázvoru, 3 cibule, rajče, sůl, 5 dcl mléka z kokosového ořechu, petrželová nať
popis přípravy:
Koření utřeme s česnekem, solí, vodou a kašičkou potřeme porce ryby po obou stranách. Necháme hodinu odležet. V oleji prudce osmahneme pokrájenou cibuli a vymačkané rajče, přidáme rybu, podlijeme mlékem z kokosu a 20 minut dusíme. Zdobíme petrželkou, podáváme s rýží.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz