Kapr Pomodoro
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
600 g kapra, 50 g hladké mouky, 1,5 dcl oleje, 50 g cibule, 3 stroužky česneku, lžička sardelové pasty, bobkový list, 2 dcl bílého vína, půl lžičky pepře
popis přípravy:
Kapra nakrájíme na podkůvky 1,5 cm silné, osolíme, obalíme v hladké mouce a prudce opečeme na oleji. Pak rybu vyndáme, do výpeku přidáme strouhanou cibuli, utřený česnek, sardelovou pastu, rozdrcený bobkový list, víno a vaříme 5 minut. Do omáčky vrátíme rybu, chvíli podusíme a těsně před podáváním zaprášíme pepřem.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blondýna a akvárium
Víte, co vám odpoví blondýnka, když se jí zeptáte, proč rybičkám v akváriu nevyměnila vodu? "Vždyť ji ještě nevypily."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz