Kapr po děčínsku
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1000 g kapra, 50 g slaniny, olej, 5 cl červeného vína, 30 g sardelových řezů, hladká mouka, citrón, sůl
popis přípravy:
Staženého kapra naporcujeme, protneme je sardelovými řezy a slaninou, osolíme a zprudka opečeme do červena. Kapra vyjmeme, přendáme na ohřátý talíř, do zbylé šťávy přidáme máslo, vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a krátce opražíme. Nakonec přidáme víno a krátce povaříme. Šťávu přecedíme do omáčníku a podáváme s brambory.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Policajt na rybách
Rozhodne se policajt, ze si ulovi nějakou rybu. Vyseká díru do ledu, nahodí a čeká, když v tom uslyší: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy o pár metrů dál, vyseká novou díru do ledu a čeká, ale zase se ozve: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy opět o kus dál, zase vyseká díru do ledu a čeká a zase se ozve:"Tady nic nechytíš..." Policajt se naštve a rozlobeně zakřičí: "Kdo mi to tu pořád říká???"............"To jsem já, správce zimního stadiónu."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz