fislari.cz

Kapr s baklažánem

02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek

rozpis ingrediencí:
600 g kapra, 300 g baklažánu, lžíce citrónové šťávy, sůl, půl lžičky pepře, 100 g cibule, 100 g rajčat, 1 dcl oleje, 1 dcl vývaru, 1 dcl kokosového mléka, pomeranč, 50 g kompotového ananasu, 30 g strouhaného kokosu

popis přípravy:
Maso bez větších kostí a kůže pokrájíme na menší kousky, zakapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme v chladu asi 2 hodiny odležet. Cibuli, oloupané baklažány a rajčata bez měkkých vnitřků nadrobno pokrájíme a vše smícháme s rybou, urovnáme do olejem vytřeného pekáčku, obložíme kolečky pomeranče, kousky ananasu, zasypeme strouhaným kokosem, zalijeme vývarem, kokosovým mlékem a upečeme.

poznámka:
-