Ohňový kapr po libanonsku
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Půlka kapra, 6 stroužků česneku, sůl, lžička karí, lžička sladké papriky, půl lžičky pepře, 50 g másla, petrželová nať, lžíce olivového oleje, 50 g žampiónů
popis přípravy:
Česnek utřeme se solí, kořením, nadrobno pokrájenou natí a máslem. Kašičkou kapra potřeme, hodinu necháme odležet v lednici, pak obložíme plátky žampiónů osmahnutými v oleji, vše zabalíme do alobalu a pečeme asi 15 minut.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Policajt na rybách
Rozhodne se policajt, ze si ulovi nějakou rybu. Vyseká díru do ledu, nahodí a čeká, když v tom uslyší: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy o pár metrů dál, vyseká novou díru do ledu a čeká, ale zase se ozve: "Tady nic nechytíš..." Popojde tedy opět o kus dál, zase vyseká díru do ledu a čeká a zase se ozve:"Tady nic nechytíš..." Policajt se naštve a rozlobeně zakřičí: "Kdo mi to tu pořád říká???"............"To jsem já, správce zimního stadiónu."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz