Ukrajinské kapří závitky
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce kapra, 200 g vařeného uzeného bůčku, cibule, mrkev, pepř, sůl, křen
popis přípravy:
Porce zbavíme kůže a větších kostí, osolíme, opepříme, posypeme strouhanou mrkví a strouhanou cibulí, do středu vložíme hranolek bůčku, svineme do závitku, převážeme obinadlem z gázy a na pařáku v páře asi 30 minut dusíme, pak gázu odstraníme. Závitky podáváme se strouhaným křenem a bílým pečivem.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Děda a prut
Děda si v rybářských potřebách prohlíží prut. A když se skloní, tak si pšoukne. Zrudne a otočí se k prodavači, který říká: "To nic není dědo. Až vám řeknu cenu toho prutu, tak to bude ještě horší!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz