Kapr po moravsku
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
400 g kapra, 40 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, lžička másla, zelená petržel, sůl, 2 vejce
popis přípravy:
4 menší porce osolíme a na rozpáleném oleji po obou stranách upečeme. K rozšlehaným vejcím přidáme jemně nastrouhaný sýr a usekanou petrželku. Máslem vymažeme zapékací misku, vložíme porce kapra, zalijeme rozšlehaným vejcem a v troubě prudce zapečeme. Podáváme s vařenými brambory.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a blondýna
Sedí rybář u vody a má na hlavě cihlu.Jde kolem blondýna a ptá se proč ta cihla na hlavě. Rybář jí odpoví: když mě podržíš tak Ti to povím. Blondýna se urazí a odejde. Po chvíli se vrátí, rybářovi podrží a hned se ptá proč ta cihla? rybář povídá: od rána jsem nevytáhl z vody ani čudlu, ale na tu cihlu jsi už třetí.
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz