Nebeský kapr
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce kapra, 100 g celeru, 50 g petržele, 2 kyselé okurky, 1 dcl bílého vína, 1 dcl nálevu z kyselých okurek, lžíce bramborové mouky, 5 zrnek nového koření, bobkový list, špetka muškátového květu, sůl
popis přípravy:
Nastrouháme kořenovou zeleninu, přidáme víno, nálev, koření, sůl a vaříme asi 15 minut. Pak omáčku protřeme přes síto, rozředíme vodou a udusíme v ní porce kapřího masa. Nakonec podlijeme trochou vody s rozmíchanou bramborovou moukou a přidáme pokrájené okurky.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz