Kapr na pórku
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1 kg kapra, 1/2 kg pórku,máslo, cibule, 1 dl bílého vína, mletý zázvor, sůl
popis přípravy:
Půlky kapra osolíme, do zářezů v kůži nasypeme špetku mletého zázvoru. Pórek nakrájíme na kolečka a s drobně nakrájenou cibulí podusíme na másle, přidáme kapra a několik minut dusíme. Nakonec podlijeme vínem a 20 minut pečeme v mírně horké trobě. Vhodnou přílohou může být rýže.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a tonoucí
Rybář sedí na břehu řeky u svých prutů. Zaslechne volání o pomoc, skočí do vody a zachraní tonoucího. Když se muž probral z mdloby, dojatě zachránci děkuje. - Nechte toho, přeruší jej netrpělivě rybář, a raději mi řekněte, jestli tam dole jsou vůbec nějaké ryby!
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz