Halászlé z kapra
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1,5 kg kapra, 120 g cibule, 20 g sladké papriky, 30 g soli, 2 feferonky
popis přípravy:
Kapra rozpůlíme, nařežeme na porce široké asi 4 cm. Do hrnce dáme na dno nakrájenou cibuli, položíme porce ryby, které posypeme sladkou paprikou a osolíme. Pak dáme další vrstvu cibule a opět posypeme paprikou, nádobu naplníme vodou, přidáme feferonky, a vaříme asi 3/4 hodiny. Vývar scedíme a podáváme s vařenými porcemi kapra.
poznámka:
-
Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Tchýně
Rybář chytí zlatou rybku a ta říká: "Jsem kouzelná zlatá rybka. Splním ti, cokoliv si budeš přát, ale tvé tchýni to splním dvakrát."
Nejdřív si rybář přeje dům. Má dům. Jeho tchýně má dva domy.
Pak si přeje auto. Má auto. Jeho tchýně má dvě auta.
A nakonec řekne: "Chci mít čtyřicítky horečky."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz