Pstruzi v červeném víně
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
6 pstruhů, máslo, hladká mouka, červené víno, zelená petrželka, sůl
popis přípravy:
Pstruhy osolíme, rychle opečeme na másle. Upečené vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme víno a povaříme. Omáčku nalijeme na pstruhy a zdobíme pertželkou. Příloha jsou vařené brambory.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Tchýně
Rybář chytí zlatou rybku a ta říká: "Jsem kouzelná zlatá rybka. Splním ti, cokoliv si budeš přát, ale tvé tchýni to splním dvakrát."
Nejdřív si rybář přeje dům. Má dům. Jeho tchýně má dva domy.
Pak si přeje auto. Má auto. Jeho tchýně má dvě auta.
A nakonec řekne: "Chci mít čtyřicítky horečky."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz