Vařená štika
02.04.2009 | ryba: stika | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce štiky, 1/4 l bílého vína, 20 g másla, celý pepř, sůl
popis přípravy:
Porce štiky osolíme. Do půl litru vody dáme koření, citrón nakrájený na kolečka, víno, několik minut povaříme a vložíme porce ryby. Potom zmírníme příkon tepla a zvolna vaříme 3 až 5 minut. Stáhneme z plotny a necháme štiku ještě čtvrt hodiny v horké vodě. Podáváme polité rozpuštěným máslem, ozdobené kolečky citronu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blondýna a akvárium
Víte, co vám odpoví blondýnka, když se jí zeptáte, proč rybičkám v akváriu nevyměnila vodu? "Vždyť ji ještě nevypily."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz